muhasya

Aku sudah ada blog baru

Alhamdulillah… Syukur sangat sebab akhirnya aku mempunyai blog sendiri. Sudah lama aku nak ni tapi mengenangkan belum ada budget yang cukup untuk aku tangguhkan dulu.

Tapi aku dapat beli domain yang amat murah sebab masa tu ada promotion. Apa lagi aku pun grab cepat-cepat. Tak sangka juga akhirnya dapat beli domain ni. Hehehe.. ๐Ÿ™‚

MuHaSya dot com

Kalau dulu nama blog aku MasterPakPandir tapi kini aku guna MuHaSya dot com. Mulanya nak beli nama domain MasterPakPandir tapi bila fikir balik macam kelakar pun ada. So, tak jadilah nak beli. Puas juga fikir nama apa yang sesuai. Akhirnya, aku beli domain MuHaSya ni.

Berkenaan dengan post yang sebelum ni berada di blog lama aku telah pindahkan semua post ke blog ni. Blog yang lama mungkin aku tak akan delete. Lagipun trafik blog tu masih lagi bagus. Rugilah kalau aku delete.

Semoga dengan blog ni dapatlah mengeratkan hubungan kita. Jangan lupa untuk subscribe dan LIKE blog ni. Tanpa korang siapalah diri ni. ๐Ÿ™‚

3 thoughts on “Aku sudah ada blog baru”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge