Aku sudah ada blog baru

Aku sudah ada blog baru

Aku sudah ada blog baru Alhamdulillah… Syukur sangat sebab akhirnya aku mempunyai blog sendiri. Sudah lama aku nak buat blog sendiri ni tapi mengenangkan belum ada budget yang cukup untuk beli domain aku tangguhkan dulu. Tapi aku dapat beli domain yang amat murah sebab masa tu ada promotion. Apa lagi aku pun grab cepat-cepat. Tak…

Selamat Hari Raya semua…

Rasanya belum terlambat lagi aku nak ucapkan selamat hari raya untuk semua pengunjung blog ni. Lagipun rayakan sebulan. Jadi masih sempat lagi kan?? Hehehe… Disini aku ingin memohon ampun dan maaf kepada semua kalau sepanjang aku berblogging dan sepanjang korang datang ke blog ni ada yang menyebabkan korang terasa terguris hati ke aku minta maaf…

Patut ke aku buat video untuk tutorial install tulisan jawi?

Sejak sebulan dua ni walaupun aku dah lama tak update blog aku masih dapat terima komen dari pengunjung terutama cara-cara nak install tulisan jawi. Kebanyakkan daripada meraka masih menghadapi masalah untuk install. Kadang-kadang rasa kesian juga aku tengok. Kemudian aku terfikir untuk buat satu video tutorial khas untuk post ni. Banyak yang tanya sampaikan aku…

Hanya Untukmu…

Sejak semalam aku mula mencari lagu kegemaran aku yang sudah lama aku tidak dengar. Lirik dan lagu memang sedap di dengar terutama bila menonton video lagu ini. Memang terbaik dan penuh romantik. Aku mula jatuh cinta dengan lagu ini semasa aku masih belajar dulu. Entah macam mana aku terdengar lagu ini di komputer kawan aku.…

Twenty ten – Theme terbaru blog

Alhamdulillah…Akhirnya blog ni sudah berubah wajah. Dulu menggunakan theme Spring Loaded. Kini aku menggunkan theme Twenty Ten. Warna yang aku gunakan adalah warna hijau pucuk pisang. Masih menggunakan warna theme Spring Loaded. Aku tak tahu warna apa yang sesuai. So, pakai jelah warna ni. Lagipun nampak mendamaikan. Hehehe…