dengar nasihat anak walaupun sekejap

Dengar nasihat anak walaupun sekejap

Amat sukar untuk kita dengar nasihat anak walaupun sekejap. Kadang-kadang kita marah balik bila anak kita bagi nasihat. Ego betul kita masa tu. Makanya anak mula anggap yang mak ayah ni tidak perlu untuk ditegur jika ada buat kesalahan. Kebiasaanya yang selalu memberi teguran dari anak yang masih kecil. Anak kecil yang terkenal sikap jujur…

Cerita Sehelai Tudung Labuh

Hari ni tiba-tiba je nak cari cerita yang best-best kat internet. So, singgahlah kejap kat Iluvislam.com. Dah lama follow website ni. Sejak masih belajar di politeknik lagi. Memang menarik kandungannya. Tadi cari-cari jumpa cerpen ni.

Memang menarik bila baca. Tu yang kongsi kat sini. Bacalah…semoga bermanfaat kepada semua. Amin…

Bila blog guna tulisan JAWI

Korang faham tak apa yang aku cakap ni??

Aku saje-saje nak buat artikel guna tulisan jawi sebab jawi ni makin hampir tenggelam dek zaman. Dengan cara berblogging ni pun dapat juga aku menghidupkan lagi jawi ni.