Nampaknya pihak semakin hari semakin banyak perubahan yang dilakukan pada blog .com. Hari ni baru aku perasan sesuatu. Sebelum ni tak.

Kebiasaanya komen yang datang aku terus approved dibahagian dashboard. Tapi tadi aku terus pergi bahagian tab komen. Entah macam mana aku terseret courser mouse ke bahagian URL blog pengkomen.

Terus generate preview blog pengkomen. Nampak menarik pulak bila macam tu. Macam nilah hasil dari Generate Preview.

generate preview pada bahagian komen
Ni preview untuk blog aku.

generate preview pada bahagian komen
Ni pulak preview blog dari pengkomen blog ni.

Apa pendapat korang? Nampak smart tak?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge