Alhamdulillah… Semalam blog aku yang lagi satu dapat job terbaru yang mana aku cuma perlu letak 3 link je dan bayaran yang aku dapat adalah $1. Walaupun sikit tapi syukur sangat-sangat sebab dah lama aku join program ni tapi masih lagi tak dapat job.

job terbaru

Tiba-tiba semalam dapat email yang mengatakan ada yang berminat nak letak link kat blog tu. Suke betul aku. Mula-mula masa dapat job ni macam susah juga sebab tak fahamkan betul-betul. Bila dah tengok-tengok kat mana nak letak link barulah faham.

Senang juga rupanya job macam ni. Tak payah pening-pening kepala. Suke aku. Hehehe…

Pagi ni plak dapat lagi email pengesahan yang mengatakan diorang dah approved job aku tu. Duit pun dah masuk dalam akaun cuma belum dapat cash-out lagi sebab masih sikit lagi duit tu dalam akaun. So, kena hold dulu.

Lepas ni bila lagilah dapat job macam ni. Tak sabar rasanya. Hehehe…

No tags for this post.

6 thoughts on “Letak link je dah dapat $1”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge