Apa yang aku fikir bila waktu banjir?

Semasa musim banjir datang, semua orang akan panik terutama mereka yang mengalami banjir. Sekarang ni pun sudah banyak tempat ditenggelami banjir dengan bermula dari utara semenanjung hinggalah ke selatan semenanjung. Sabah pun banjir juga.

Pada orang yang tak kena banjir atau mangsa keadaan banjir mungkin ada yang terfikir bermacam-macam. Aku pun ada juga terfikir macam-macam bila banjir antaranya…

Cerita Sehelai Tudung Labuh

Hari ni tiba-tiba je nak cari cerita yang best-best kat internet. So, singgahlah kejap kat Iluvislam.com. Dah lama follow website ni. Sejak masih belajar di politeknik lagi. Memang menarik kandungannya. Tadi cari-cari jumpa cerpen ni.

Memang menarik bila baca. Tu yang kongsi kat sini. Bacalah…semoga bermanfaat kepada semua. Amin…