Bagaimana mengubah unit ukuran pada microsoft word

Bagaimana mengubah unit ukuran pada microsoft word?

Kebiasannya masalah yang sering berlaku bila guna microsoft word ialah bila mengubah saiz margins. Bila nak ubah saiz unit ukuran dalam inci. Lepas tu kita tak tahu macam mana nak setting. Bertambah parah bila kerja yang nak disiapkan nak cepat. Pening kepalakan? Untuk mengubah unit ukuran ni adalah senang. Untuk tutorial ni aku menggunakan microsoft…

Cara setting autosave di microsoft word

Mungkin korang pernah terkena bila tengah buat kerja di microsoft word tiba-tiba elektrik terputus. Pulak tu kerja korang belum lagi save. Dahlah banyak korang dah taip. Mesti bengang punyalah. Dulu aku pun pernah kena masa belajar dulu. Tapi selalu perasan setiap kali masa menaip tiba-tiba macam dia save sendiri. So, kali ni aku nak ajar…